Campament d'innovació: #FPchallenge - Institut Rambla Prim
Noticies Campament d’innovació: #FPchallenge

19 March 2021

IRP

Avui finalitza l’edició 2021 dels campaments d’innovació en la que han participat alumnes del nostre centre dels cicles d’Administració i finances, Educació i control ambiental i de Sistemes electrotècnics i automatitzats.  L’FPChanlleng s’ha desenvolupat al llarg de 4 jornades en modalitat online híbrida, amb el suport de la Fundació Junior Achievement dins el programa d’ImpulsFP.

L’objectiu dels campaments d’innovació és el desenvolupament de competències per innovar i ser emprenedors, fomentar la creativitat i desenvolupar les tècniques necessàries per elaborar un producte viable.

Al llarg de les diferents sessions, i mitjançant la metodologia Desing Thinking, els alumnes han treballat a partir d’un repte proposat, creant una proposta de valor amb un producte viable i presentant-lo davant el jurat.

A les sessions s’han pogut desenvolupar diferents metodologies i, després de presentar el repte (sempre relacionat amb els ODS), s’ha treballat la ideació, el model de negoci i la presentació mitjançant la tècnica de l’Elevator pitch.

Cal destacar que en el nostre grup han participat també alumnes de l’Institut Bonanova i l’Institut Lluïsa Cura i que, després de la deliveració del jurat, l’equip WildCats del nostre centre va aconseguir el primer premi! Des d’aquí volem donar l’enhorabona a totes i tots els participants i donar les gràcies al professorat que ha fet possible l’organització d’aquesta edició.