Emprendre en el sector ambiental: Bosqum i el projecte Ecoescola - Institut Rambla Prim
Noticies Emprendre en el sector ambiental: Bosqum i el projecte Ecoescola

4 November 2020

IRP

Els alumnes de 1r del Cicle Formatiu de Grau Superior d’educació i control ambiental han conversat avui amb l’emprenedor ambiental César Herrera, creador de l’empresa Bosqum i el projecte Ecoescola.

El Bosqum pretén utilitzar la fusta d’arbres cremats en incendis forestals per la fabricació de testos de fusta que serveixen per plantar nous arbres autòctons. Aquests arbres poden ser plantats a les zones afectades pel foc o altres llocs on sigui necessari posteriorment. Amb el projecte Ecoescola, Bosqum acosta tot aquest procés a les escoles per, mitjançant l’experiència de plantar i tenir cura d’un arbre, treballar la importància del respecte per la natura i la funció necessària que tenen els nostres boscos en el nostre país i la seva importància com a reductors de la nostra petjada de carboni.

A la xerrada, els alumnes han pogut descobrir diferents projectes que estan sorgint en els darrers temps en el sector ambiental i reflexionar sobre el procés emprenedor dins el sector de l’educació ambiental.