MÉS DE 100 ALUMNES REFLEXIONEN SOBRE L’EMERGÈNCIA CLIMÀTIC - Institut Rambla Prim
Noticies MÉS DE 100 ALUMNES REFLEXIONEN SOBRE L’EMERGÈNCIA CLIMÀTIC

6 April 2022

IRP

Com viurem a la Barcelona del 2100? Què pot fer una ciutat com Barcelona davant la crisi climàtica actual? I nosaltres, ens preguntem sobre els impactes de les nostres accions quotidianes? Sabem com millorar el que ja fem adequadament? Podríem prendre encara més acció en el nostre dia a dia? Aquests i d’altres interrogants ens han permès crear un espai de diàleg i reflexió al vestíbul de l’Institut, que s’ha convertit durant el mes de març en escenari de l’exposició itinerant “Barcelona respon a l’emergència climàtica”. 

L’alumnat de 1r del CFGS d’Educació i Control Ambiental ha preparat diferents sessions per als joves de l’IFE (Itinerari Formatiu Específic) i els grups dels PFI (Programes de Formació i Inserció) del nostre Institut. Felicitem des d’aquest espai a tot l’alumnat participant i el professorat acompanyant pel seu interès i aportacions.

També ens han visitat els nens i nenes de 5è i 6è d’una escola veïna, l’Escola Eduard Marquina, amb qui hem compartit l’esperança de revertir l’actual situació promovent accions en favor del medi ambient. Ens hem adonat que en saben molt i que s’impliquen per a fer de casa seva, de l’escola i del barri uns espais més sostenibles. 

Per als futurs Tècnics i Tècniques Superiors en Educació i Control Ambiental l’exposició ha estat una bona ocasió per a desenvolupar habilitats comunicatives, adaptant el discurs i la metodologia a les característiques del públic destinatari, cosa que ha representat un repte i alhora ha enriquit l’experiència. 

Si creieu que el coneixement ens pot ajudar a prendre decisions més conscients i fonamentades i encara no heu visitat l’exposició o voleu seguir ampliant el que ja sabeu, teniu a l’abast tota la informació consultant el link següent:

https://www.barcelona.cat/barcelona-pel-clima/ca/exposicio-itinerant-barcelona-respon-lemergencia-climatica

 

Sumem compromís i fem cultura climàtica!