Borsa d’agents d’atenció al client a l’àrea d’operacions de metro de Ferrocarril Metropolità de Barcelona

Borsa d’agents d’atenció al client a l’àrea d’operacions de metro de Ferrocarril Metropolità de Barcelona

9 March 2021

Es publiquen les bases de la convocatòria d’ampliació de al borsa actual d’agents d’atenció al client, amb categoria professional d’agent d’atenció al client, per a l’àrea d’operacions de metro de Ferrocarril Metropolità de Barcelona.

 

Objecte de la convocatòria:

L’objecte de la present convocatòria és la realització d’un procés de selecció per l’ampliació de la borsa actual d’agents d’atenció al client, fins un màxim de 100 places, amb categoria professional d’Agent Atenció al Client, per treballar a Ferrocarril Metropolità de Barcelona, S.A.
Mitjançant aquesta convocatòria es pretén cobrir les necessitats temporals i definitives de forma que, iniciant-se la prestació per la cobertura de les vacances d’estiu del personal de l’Operació de Metro, es pugui accedir a la borsa de cobertura de vacants temporals i, en el marc dels acords convencionals existents, adquirir la condició de personal fix d’acord amb els criteris establerts a l’entitat i respectant les normes pressupostàries.

 

Funcions del lloc de treball:

  • Conduir i maniobrar els trens: inclou totes les funcions que es derivin de l’atenció de la circulació als trens, l’embarcament i el desembarcament dels clients, etc. d’acord amb els estàndards de confortabilitat.
  • Oferir atenció al client: proporcionar informació personalitzada, col·laborar en la resolució eficaç i qualitativa de possibles problemes i canalitzar les queixes i els suggeriments.
  • Verificar la funcionalitat correcta dels equips i les instal·lacions de la xarxa, identificar amb antelació les possibles anomalies i dur a terme les actuacions de restitució.
  • Suport a la venda automàtica: bescanviar títols de transport, assessorar els clients de les opcions més adients a les seves necessitats de mobilitat i oferir informació d’Inter connectivitat de xarxes.

 

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Borsa d’agents d’atenció al client a l’àrea d’operacions de metro de Ferrocarril Metropolità de Barcelona


Sol·licita informació


He llegit i accepto els termes i la política de privacitat