CFGS - LLISTAT DE VACANTS 31/07/23 - Institut Rambla Prim
Sin categoría CFGS – LLISTAT DE VACANTS 31/07/23

31 July 2023

IRP

VACANTS DISPONIBLES ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIO 31-7-23

CICLE FORMATIU 1r CURS 2n CURS
ADMINISTRACIÓ I FINANCES 10 2
ENERGIES RENOVABLES 13
SISTEMES ELECTROTÈCNICS I AUTOMATITZATS 10 8
AUTOMATITZACIÓ I ROBÒTICA INDUSTRIAL 20 13
ELECTROMEDICINA CLÍNICA 9 6
EDUCACIÓ I CONTROL AMBIENTAL 21 6

 

Presentació sol·licituds 2n període de matrícula.

L’alumnat que va participar en la preinscripció i no va obtenir plaça per assignació o per la gestió de la llista d’espera, podrà participar en aquesta 2a fase d’admissió. El dept. d’Educació té previst enviar un correu electrònic amb un enllaç a l’alumnat que pugui participar. Per accedir hi a l’enllaç cal que s’identifiquin amb el codi de la seva
sol·licitud i el DNI si és major d’edat, o el del seu tutor/a si és menor.

El període de presentació de sol·licituds en aquesta segona fase serà el 6 i 7 de setembre.

Llista d’espera interna de l’Institut Rambla Prim.

Un cop finalitzat aquest període de matriculació de 2n volta, les places vacants que quedin per cobrir s’oferiran a l’alumnat sense preinscripció; es farà en funció de l’ordre de sol·licitud d’inclusió a la llista d’espera interna de l’Institut rambla Prim. La sol·licitud d’inclusió en aquesta llista d’espera interna es pot fer en qualsevol moment de manera presencial o correu electrònic (secretaria@irp.cat) indicar Nom/Cognoms, DNI/NIE, telèfon de contacte i correu electrònic. A partir de la setmana de l’11 de setembre s’anirà atenent aquesta llista d’espera interna de l’Institut Rambla Prim per rigorós ordre.

IMPORTANT:
Les sol·licituds s’assignaran, en funció de les diferents vies d’accés.
Normativa de referència: RESOLUCIÓ EDU/507/2023, de 16 de febrer , per la qual les normes de preinscripció i matrícula d’alumnes als centres del Servei d’Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2023 2024.