Makerfest 2021 - Institut Rambla Prim
Noticies Makerfest 2021

8 February 2021

IRP

El passat dimarts dia 2, quatre alumnes de l’institut van participar en diferents grups del Makerfest 2021, formant part de dos dels grups finalistes i del grup guanyador d’aquesta edició. 

MakerFest s’emmarca dins d’una sèrie d’esdeveniments promoguts pel Departament d’Educació, amb l’objectiu d’impulsar la cultura emprenedora i innovadora entre l’alumnat i el professorat d’FP, on hi participen centres de tota Catalunya.

Durant tot el dia, les alumnes vam poder entendre la importància del prototipatge, van aprendre a utilitzar eines per fer tangible la presentació de les idees (a les que van arribar després del treball en grup de co-creació virtual) i van aprendre també a dissenyar productes i serveis que responguin a les necessitats reals de les persones de manera creativa. 

La multidisciplinarietat és una de les claus de l’èxit, i és per això que les representants del nostre institut han estat estudiants de 3 famílies professionals diferents: Maria Piñero (del CFGS en sistemes electrotècnics i automatitzats), Paula Hernández i Kaoutar Ghafki (del CFGS en administració i finances) i Carolina Tito (del CFGS en educació i control Ambiental). 

Després de ser finalistes, el grup en el qual participava Paula Hernández sobre economia circular va resultar guanyador de la final!

Enhorabona!